Track record


Verkoop Nightbalance aan Philips

Health Innovations heeft haar belang in Nightbalance verkocht aan Philips. Nightbalance is de ontwikkelaar van de Slaap Positie Trainer, een innovatieve en gebruikersvriendelijke behandeling voor positie-afhankelijke slaapapneu en positie-afhankelijk snurken. Philips verwerft alle aandelen in Nightbalance.


Novicare-beeld.jpg

Verkoop Novicare aan Gilde Healthcare Services

Health Innovations heeft haar belang in Novicare verkocht aan Gilde Healthcare Services. Novicare levert behandeldiensten voor verpleeghuizen. Novicare kan samen met Gilde de komende jaren door heel Nederland actief worden en de dienstverlening verder verbreden.


Nedmedical-beeld.jpg

Verkoop Netmedical aan Medizorg

Health Innovations verkoopt haar belang in Net Medical aan MediZorg. Netmedical biedt met het patientdossier.nl en telemonitoring oplossingen voor patiënten die thuis medische zorg nodig hebben, met name op het gebied van diabeteszorg en lichttherapie. MediZorg wil met de aankoop van Netmedical haar positie in eHealth versterken.


Zibber-beeld.jpg

Verkoop Zibber aan Ooperon

Health Innovations heeft haar belang in Zibber verkocht aan Ooperon. Zibbert levert beeldtelefonie en monitoringsoplossingen voor ouderen, mantelzorgers en zorgverleners. Met deze aankoop verbetert Ooperon haar positie als leverancier van persoonsbeveiliging en communicatie in de verpleeghuiszorg.