Het Health Innovations Team

Investeerders in de fondsen van Health Innovations zijn KPN Ventures, Menzis, Monuta, OostNL, ABN AMRO, Achmea, VGZ, Mediq en de ministeries van VWS en EZ. Health Innovations vormt samen met de aandeelhouders, de deelnemingen en partners een netwerk van ondernemingen die technologische innovatie in de zorg willen stimuleren en uitbouwen.

Schermafbeelding 2016-11-08 om 10.37.10.png

Dick Sietses

Dick studeerde Bestuurlijke Informatica (Econometrie) aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij heeft ervaring als organisatie adviseur en is vanaf 2000 actief in de Venture Capital sector. Dick heeft veel transacties gedaan en bedrijven begeleid van start-up tot succesvolle exits.
 

Contact met Dick:

+31(6)-54263614 | dick.sietses@healthinnovations.nl

Linze Dijkstra

Linze studeerde Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente. Hij heeft als adviseur in de gezondheidszorg gewerkt voor PricewaterhouseCoopers. Daarna was hij sectordirecteur gezondheidszorg voor ABN AMRO. Linze heeft veel ervaring met de organisatie en financiering van de Nederlandse gezondheidszorg.
 

Contact met linze:

+31(6)-30131475 | linze.dijkstra@healthinnovations.nl


Katja Ruijs

Katja is sinds 2001 werkzaam in private equity en venture capital. Zij heeft gewerkt voor Nesbic en Residex en heeft bij Health Innovations de functie Manager Finance and Compliance.


Contact met katja:

+31 302273267

Andreas.jpg

Andreas Lundgren

Andreas is een ervaren investeerder in de zorg. Hij heeft gewerkt voor ondermeer General Electric, Nesbic en NIBC en de afgelopen jaren als adviseur, investeerders en inspirator voor een groot aantal ondernemingen. Andreas is Venture Partner voor Health Innovations.

Contact met andreas:

+31(0)643023877


Raad van Advies Health Innovation Fund III:

Raad van Commissarissen Health Innovation Fund II:

Raad van Commissarissen Health Innovation Fund I: